יום שני, 8 באוקטובר 2007

רשימת מצרכים מעודכנת לסעודה שלישית - תשע"א

שתי חלות
לחמניות (40) – מומלץ להקפיא עד לצהריים על מנת לשמור על טריות

1 ק"ג קרקרים
1 ק"ג חומוס
1 ק"ג מכל סוג של ארבעה סלטים (סה"כ 4 ק"ג) כגון : טחינה, כרוב, חצילים, מטבוחה וכד'..

1 קופסת שימורים מאורכת של זייתים
1 קופסת שימורים מאורכת של מלפפונים חמוצים.

ירקות חתוכים [מלפפונים,עגבניות,גזר,גמבה-כ 12-15 חתיכות מכל סוג של ירק]
4 ק"ג פירות שונים או בקיץ אבטיח/מלון
עוגות (4) או רוגלכים (30)
שתייה קלה: 3 מוגז, 3 מוגז דייט, 2 לא מוגז, 2 לא מוגז דייט, 6 מים


רשות: ניתן לגוון ולהוסיף נקניקים [חלק,בהשגחת הרב מחפוד/בד"ץ בית יוסף]
או דגים מעושנים.וכד'+בייגלה או ממתקים לילדים,פיצוחים(לא גרעינים)
לחמוצים אפשר להוסיף-לבבות דקל,חצילים מוחמצים,פלפל חריף,גמבה כבושה וכו'

כלים חד-פעמיים ושקיות אשפה - ביה"כ מספק
דג טונה-ביה"כ מספק

יש לתאם ביום חמישי לקבלת מפתחות של הארון+מקרר
רצוי להגיע כשעה לפני תפילת מנחה ולהביא בן זוג/חבר/ילד גדול על מנת לעזור בעריכה